Hotelové štandardy ako podmienka ďalšieho rozvoja cestovného ruchu na Slovensku - Sládek, Gustáv
Rozsiahla materiálno-technická základňa hotelov na Slovensku. Aplikácia medzinárodných štandardov. Hotelové štandardy vo svete. Diferenciácia štandardov podľa funkcie a lokalizácie zariadení cestovného ruchu.