Zákon pripravovaný ministerstvom financií obmedzí platby v hotovosti do výšky 10 000 korún - Poláčková, Věra
Informácia o zákone iniciovanom a pripravovanom MF SR. Obmedzenie sa netýka colných poplatkov. Druhotná platobná neschopnosť podstatnej časti podnikateľských subjektov ako predpokladaný dôsledok navrhovaného opatrenia.