Vstup zahraničného kapitálu do slovenskej ekonomiky (na príklade vybraných joint ventures) - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Zahraničný kapitál predstavuje významný faktor reštrukturalizácie. V transformujúcej sa ekonomike SR sú v centre pozornosti priame zahraničné investície. Niektoré skúsenosti s priamymi zahraničnými investíciami v SR na príklade vybraných joint ventures.