Opatrenia NBS v zmenárenskej činnosti a devízových obchodoch - Masár, V.
Opatrenie NBS, ktorým sa stanovujú podmienky na vykonávanie zmenárenskej činnosti fyzickými a právnickými osobami, a Opatrenie NBS na vykonávanie niektorých obchodov s devízovými hodnotami inými osobami než bankami, ktoré schválila Banková rada NBS 17.2.1995. Vydanie opatrení bolo oznámené vo Vestníku NBS č. 4/1995 a nadobudlo záväznosť v Zb. zákonov z 13.4.1995, čiastka 26/1995 pod číslami 69 a 70.