Európsky kongres pre pracovné právo a sociálne zabezpečenie - Barancová, Helena
Brusel 6.-9.sept. 1993 - kongres pre pracovné právo a sociálne zabezpečenie. Tri hlavné témy kongresu. 1. Pracovné právo a jeho rozvoj v Európe. 2. Pracovné právo malých a stredných podnikateľov. 3. Úloha sociálnej bezpečnosti v boji proti nezamestnanosti.