Kvalita sortiment z druhej strany Ochrana spotrebiteľa je trvalou a stálou súčasťou trhového hospodárstva - Krištofičová, Dagmar
Systém ochrany spotrebiteľa v západných krajinách. Medzinárodná organizácia na ochranu spotrebiteľa Consumers International, ktorá združuje národné organizácie. Spolupráca tejto organizácie so Združením pre ochranu spotrebiteľa na Slovensku. Organizačná štruktúra Združenia. Informačná a poradenská činnosť Združenia. Legislatívna a štátna ochrana. Normy, certifikácie, smernice. Tlak spotrebiteľov na podnikateľskú sféru. Osem základných práv spotrebiteľa.