Inovačný manažment vo firme Sony. 2 - Chaľ, Ján
Popis inovačnej stratégie a proinovačnej organizačnej štruktúry Sony Corporation (jednej z najkreatívnejčích spoločností na svete v oblasti spotrebnej elektroniky) - dvoch základných charakteristík inovačného manažmentu známeho ako Sony's Way.