Slabosti mocných mužov Direktívny a vecný štýl riadenia nie je vždy najvhodnejší - Raos, B.
Charakteristika rôznych štýlov riadenia a typov manažérov. Príklady manažérov úspešných švajčiarskych firiem. Vlastnosti manažérov. Vplývanie vedenia a vlastností manažérov na obrat firmy i na zamestnancov podniku.