Pravděpodobnostní aspekty hotovostního toku - Krištof, Marek
Niektoré vzťahy a ukazovatele peňažnej dynamiky. Hotovostný tok ako náhodná veličina. Možnosť určenia spektrálnej hustoty hotovostného toku. Ďalší rozvoj finančnej analýzy a riadenia.