Po elektronike textil a služby Certifikácie "čistia" trh od falzifikátov a nebezpečných výrobkov - Podzáhradná, M.
Zavádzanie povinnej certifikácie v SR od mája 1995 pre textílie a textilné výrobky. Ochrana pred zdraviu škodlivými látkami. Hodnotenie tzv. humánnoekologických vlastností výrobkov v štátnej skúšobni SKTC-119 v Žiline. Uplatňovanie certifikácie kvôli ochrane spotrebiteľa. Harmonizácia noriem, technických predpisov a technického práva s normami Európskej únie.