Pomoc pri riadení zmien IMP ponúka organizačnú pomoc a konzultačné služby - Polakovič, Ivan
Úloha poradenských inštitúcií pri riadení podnikov a trhu. Inštitúcie patriace k členským poradenským firmám Slovenskej asociácie pre poradenstvo v riadení (SAPR). Činnosť Inštitútu manažérskeho poradenstva (IMP). Pomoc domácim i zahraničným firmám. Príprava manažérov.