Šetria čas i peniaze Personálne poradenstvo pomáha zamestnancom aj zamestnávateľom - Potančok, Milan
Riešenie situácie v oblasti nezamestnanosti, vytváranie úradov práce, ktoré sprostredkúvajú zamestnanie. Vytváranie ďalších firiem a organizácií, ktoré preberajú úlohu sprostredkovateľa medzi záujemcami o prácu a firmami. Agentúra Appel InfoWork, ktorá uskutočňuje personálny výber a personálny leasing. Výber pracovníkov pre firmy a sprostredkovanie práce.