Rodina i naďalej stredobodom pozornosti - Kopčanová, D.
Otázky problematiky rodiny a rôzne iniciatívy a aktivity v priebehu Medzinárodného roku rodiny v r. 1994. Prijatie zákonov, vyhlášok a smerníc v sociálnej sfére na Slovensku. Aktivity na pôde Medzinárodného strediska pre štúdium rodiny v Bratislave.