Moderní metodologické zkoumání sociální reality - Vavrečková, Jana
Základná charakteristika kvalitatívneho sociologického výskumu. Charakteristika diskusných skupín. Zásady realizácie dikusných skupín. Prednosti a nedostatky diskusných skupín a možnosti ich praktického využitia.