Prechod od industriálnej k informačnej spoločnosti - Dudinská, Elvíra
Prechod od industriálnej k informačnej spoločnosti. Štruktúra informačnej spoločnosti. Hlavnou inovačnou technológiou priemyselnej spoločnosti bol parný stroj a informačnej spoločnosti je počítačová technológia. V prvom prípade sa nahradila fyzická práca človeka strojom a v druhom prípade duševná práca. Porovnanie tempa priemyselnej a informačnej revolúcie.