K hodnoteniu výsledkov Svetového summitu o sociálnom rozvoji - Alexyová, Katarína
Hodnotenie výsledkov svetového summitu o sociálnom rozvoji, ktorý sa konal v dňoch 6.-12. marca 1995 v Kodani v Dánsku. Prijaté dokumenty - Kodaňská deklarácia a Akčný program. Kľúčové témy v Deklarácii a v Akčnom programe. Desať záväzkov v prijatej Deklarácii. Komentovanie jednotlivých kapitol Akčného programu. Význam prijatých dokumentov. Zastúpenie slovenskej delegácie na summite.