Informačné toky trhu práce - budú aj údaje? - Pšenák, O.
V rámci SR neexistuje zatiaľ ucelený systém štatistických informácií o trhu práce, ktorý je podmienený pri prijímaní rozhodnutí o efektívnom vynakladaní finančných prostriedkov na nástroje aktívnej politiky zamestnanosti. Poskytovanie informácií o aktívnej a pasívnej politike zamestnanosti. Informačný systém trhu práce (ISTP) existujúci na úradoch práce. Charakteristika súčasného stavu vo využívaní ISTP. Námet na skvalitnenie informačných tokov o trhu práce. Skúsenosti s novým prístupom evidenčných systémov úradu práce.