Výber pracovníkov nie je lotéria Je dôležité, aby personalista bol dobrým znalcom ľudí - Mazúr, V.
Získavanie spoľahlivých a výkonných pracovníkov pre firmy je podmienkou prosperity a nevyhnutnej efektívnej činnosti firmy. Význam dobrých personálnych manažérov pre túto oblasť. Problém metódy hodnotenia a výberu uchádzačov za nových pracovníkov.