Bez investícií sa zázraky nedejú Dlhoročná tradícia a kvalita sa spojila s inovačnou silou - Goldbergerová, A.
Storočnica podniku Kablo Bratislava. Rozvoj podniku po r. 1992 po privatizácii rakúskou káblovňou KDAG. Začlenenie podniku do Podunajského zväzu výrobcov káblov spoločnosti SIEMENS Rakúsko. Výrobný program KABLA. Vývoj obratu, teritoriálna štruktúra obratu v r. 1993-1995. Investičný program a inovácie podniku.