Úlohy Fondu zamestnanosti SR pri zabezpečovaní Projektu programu vykonávania verejnoprospešných prác pre uchádzačov o zamestnanie - Eštočin, J.
Charakteristika Projektu programu vykonávania verejnoprospešných prác pre uchádzačov o zamestnanie. Úlohy Fondu zamestnanosti SR pri realizovaní programu. Finančné zabezpečenie realizácie projektu. Financovanie v rámci vonkajšieho a vnútorného okruhu.