Manažér mestských samospráv - Mihalik, Jozef
Charakteristika činnosti komunálnych bánk. Špecifiká Prvej komunálnej banky, a.s. Žilina. Úverová činnosť - financovanie rozvojových programov miest a obcí. Komunálne obligácie. Konvertibilné obligácie. Budovanie pobočiek banky.