Podnikateľská nočná mora: bankové úvery Banky proti podnikateľom a podnikatelia proti bankám - Polakovič, Ivan
Príčiny zhoršenia úverových portfolií komerčných bánk. Opatrenia Národnej banky Slovenska voči komerčným bankám. Problémy súčasného bankovníctva SR. Potreba skvalitnenia bankovníctva, úverových portfolií, zreálnenie pohľadávky komerčných bánk. Krátkodobé zdroje, rizikové úvery. Hodnotenie úverových rizík. Úvery poskytované komerčnými bankami. Analýza príčin zlého stavu úverového portfolia.