Pád mexického pesa spôsobil šok zahraničným investorom Finančný krach vyvolali tesobonos - obligácie denominované v dolároch, ale kupované v pesos - Vargová, M.
Zmeny v orientácii zahraničných investorov po páde mexického pesa. Korene mexickej krízy. Dôsledky pádu pesa a následného krachu burzy a devalvácie pesa. Finančná pomoc americkej vlády Mexiku. Vyhliadky slovenského kapitálového trhu. Pokles na burzách krajín Visegrádskej štvorky.