Prvá vlna kupónovej privatizácie - jej priebeh, výsledky a sociálno-ekonomické dopady - Borzová, Alžbeta
Transformácia centrálne riadenej ekonomiky na trhové hospodárstvo prostredníctvom privatizácie štátnych podnikov. Podmienky prevodu majetku štátu na iné osoby. Uplatnenie kupónovej privatizácie v podmienkach Slovenska. Sociálno - ekonomické dopady kupónovej privatizácie.