Transformation of Economy in the Slovak Republic - Sedlák, Mikuláš
Cieľ, koncepcia a postup ekonomickej transformácie v SR. Ekonomické a sociálne dôsledky transformácie. Zníženie životnej úrovne. Pokles reálnych príjmov, rast nezamestnanosti, polarizácia spoločnosti. Oživenie a rozvoj hospodárstva. Reštrukturalizácia ekonomiky. Opatrenia potrebné na realizáciu hospodárskej politiky na Slovensku.