Transformácia poľnohospodárstva na Slovensku - Spišiak, Peter
Nové aspekty pri štúdiu humánnych predpokladov lokácie poľnohospodárstva na Slovensku. Transformácia poľnohospodárstva. Súčasné poľnohospodárstvo Slovenska. Štruktúra osevnej plochy na Slovensku. Návrhy na racionálne rozmestnenie poľnohospodárstva na Slovensku.