Československý průmysl v první etapě reformy. 2 - Kolanda, M.
Vývoj československého priemyslu v rokoch 1990-1992 a hospodárska reforma. Pozitívne prvky priebehu reformy (1990-1992). Sporné a negatívne prvky priebehu reformy z hľadiska priemyslu. Vývoj priemyslovej produkcie v rokoch 1990-1992.