Štrukturálne zmeny v cestovnom ruchu na Slovensku - Mišúnová, Ema
Cestovný ruch vzhľadom na geografické a prírodné podmienky Slovenska má dobré predpoklady zaujať v ekonomike strategické postavenie. Vývoj cestovného ruchu na Slovensku. Transformačný proces v cestovnom ruchu. Devízové príjmy Slovenska z aktívneho cestovného ruchu. Skvalitnenie služieb poskytovaných v cestovnom ruchu.