Vývoj konjunktury a cen vybraných surovin na světových trzích
Spomalenie rastu svetových cien surovín. Cenový pohyb energetických surovín, železných kovov, neželezných kovov, drahých kovov, priemyselných surovín poľnohospodárskeho pôvodu, potravinárskych surovín v krajinách OECD v r. 1994.