Netradičné prístupy k tvorbe marketingovej stratégie podniku - Neumannová, Anna
Marketingová stratégia - jedna z funkčných stratégií - má prvoradý význam pre prosperitu podniku. Definície marketingovej stratégie. Potreba využitia informačných systémov (včasné rozpoznávanie podnikateľských príležitostí). Projekt Time is money.