Malé obchodné triky Nákupné víkendy pre celú rodinu alebo prečo sa darí obchodným domom IKEA - Krištofičová, Dagmar
Obchodný dom IKEA v Bratislave. Stratégia predaja, ponuka sortimentu tovaru, nábytku a bytových doplnkov. Aktivity zamerané na zákazníkov. Výhody víkendového predaja. Niektoré údaje o obchodných domoch IKEA vo svete - predajné plochy, obchodný obrat, predaj v jednotlivých krajinách.