Černý podzim v ERM - Frait, Jan
Problematika kurzového mechanizmu Európskeho menového systému (Exchange Rate Mechanism - ERM). Vývoj ERM v r. 1992. Slabé a silnejšie meny v ERM. Meny mimo ERM. Situácia v zjednotenom Nemecku. Oficiálne intervencie na devízových trhoch. Problematičnosť intervencií centrálnych bánk. Intervencia Bank of England a jej straty.