Evropská unifikace: kde vzít zdroj poučení? - Zahradník, Petr
Výpočet hlavných atribútov a problémov spojených s integráciou Európy. Fiškálna konvergencia. Konvergencia mier inflácie. Režim devízových kurzov. Skúsenosti Nemecka - výsledky zjednotenia. Globálny význam európskej integrácie a šírka jednotného trhu. Politické usporiadanie.