Európska sociálna charta - Herec, O.
Zameranie piatich častí dokumentu Európska sociálna charta. 1. Charakteristika dokumentu. 2. Vecný obsah Európskej sociálnej charty (ESCH). 3. Kontrolný systém. 4. Revitalizácia Európskej sociálnej charty. 5. Doterajší postup prác pri príprave ratifikácie Európskej sociálnej charty.