Centrá sociálnej pomoci pre zdravotne postihnutých občanov - Pavlíková, E.
Zmeny v oblasti legislatívy týkajúce sa zdravotne postihnutých občanov (ZPO) v Návrhu zásad zákona o sociálnej pomoci. Zriaďovanie stredísk, ktoré budú hodnotiť sociálne dôsledky zdravotného postihnutia a posudzovanie odkázanosti jedinca na dávky sociálnej pomoci. Diagnosticko-posudzovacia činnosť. Poradensko-informačná činnosť. Evidenčno-analytická činnosť. Odborná príprava pracovníkov Centier sociálnej pomoci tzv. Reintegračných centier.