Komentár k zákonu NR SR č.274/1994 Z.z. o Sociálnej poisťovni v znení zákona NR SR č.374/1994 Z.z. - Rusiňák, Peter
Komentár k zákonu Národnej rady SR č.274/1994 Z.Z. o Sociálnej poisťovni v znení zákona NR SR č.374/1994 Z.z.