Nemocenské poistenie zamestnancov Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č.42/1995 Z.z. - Matlák, Ján
Úplné znenie zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.42/1995 Z.z. o nemocenskom poistení zamestnancov, ako vyplýva zo zmien a doplnení, s výkladom.