Stanovy Sociálnej poisťovne
Znenie Stanov Sociálnej poisťovne, ktoré schvlálila Správna rada Sociálnej poisťovne, (podľa par. 7 ods. 1 písm. f) zákona Národnej rady SR č.274/1994 Z.z. o Sociálnej poisťovni, na svojom zasadnutí dňa 15. februára 1995.