Čiastočný invalidný dôchodok po ďalších zmenách
Novelizácia právnej úpravy podmienok vzniku a trvania nároku občanov na čiastočný invalidný dôchodok. Podmienky nároku na čiastočný invalidný dôchodok upravuje zákon č.365/1994 Z.z. Nové znenie ustanovení zákona o sociálnom zabezpečení. Vznik nároku. Trvanie nároku na čiastočný invalidný dôchodok.