Prežitý zákon: žaba na prameni Malé vodné elektrárne by mali konečne dostať zelenú - Chudý, V.
Obnova prevádzok malých vodných elektrární (MVE) na Slovensku. Celkový ekonomický stav v budovaní a obnove MVE. Podnikanie v oblasti MVE. Formy podpory. Význam budovania MVE i ďalších obnoviteľných a druhotných energetických zdrojov na Slovensku. Hydroenergetický potenciál SR. Spotreba elektrickej energie v SR. Aktivity CECHU-u - Združenia podnikateľov - prevádzkovateľov a staviteľov MVE.