K problémom rozvoja agrárneho sektora v procese transformácie - Grznár, Miroslav
Čiastkové výsledky a poznatky transformačného procesu v agrárnom sektore SR. Rovnováha na agrárnom a agropotravinárskom trhu. Zmeny v produkčných faktoroch a v podnikových štruktúrach. Výsledky výroby a produkčné štruktúry podnikov. Problémové miesta transformácie v poľnohospodárstve.