Vybrané teoretické otázky z podnikateľského rozhodovania - Zwiebová, Darina
Vymedzenie podnikateľského rozhodovania. Typológia a fázy podnikateľského rozhodovania. Všeobecný model rozhodovania CH.H. Kepnera a B.D. Tregoa. Metódy a postupy pri podnikateľskom rozhodovaní.