Šanca pre malé a stredné podniky Ponuka udržiavať užitočné kontakty s partnermi v rámci Europartenariatu - Volent, M.
Rozhovor s pracovníkom NAR MSP M. Volentom o pomoci pri nadväzovaní obchodných kontaktov malých a stredných podnikov v rámci programu Europartenariat. Účasť slovenských subjektov na Europartenariate. Konkrétne výhody pre slovenských podnikateľov. Organizovanie účasti slovenských firiem na medzinárodných fórach Europartenariatu.