Psychologické aspekty osobnosti manažéra - Szarková, Miroslava, 1951-
Nový prístup k osobnosti manažéra. Štruktúra a dynamika osobnosti. Nároky na osobnostné vlastnosti a schopnosti manažéra. Nároky na kvalitu psychických procesov manažéra.