Úvod do teórie projektového manažmentu - Majtán, Miroslav
Charakteristika projektového manažmentu (projektového riadenia). Formy projektového manažmentu a jeho použitie. Plánovanie a kontrola v projektovom manažmente. Problémy projektového manažmentu.