Mezinárodní spolupráce v dopravě v rámci OECD - Valášek, D.
História OECD. Ciele a zodpovednosť OECD. Činnosť OECD. Spolupráca bývalého ČSFR s OECD. Možnosť členstva ČR v OECD. Problematika dopravy v OECD, rozvoj dopravy, infraštruktúra, dopravný trh. Štúdie dopravnej politiky transformujúcich sa krajín.