TQM v a.s. Královopolská - Vaněk, J.
V Královopolskej a.s. bol vypracovaný a postupne sa zavádza systém organizácie a riadenia akosti. Má prispieť ku konkurencieschopnosti výrobkov firmy. Popis nového organizačného modelu zabezpečenia akosti a skúsenosti s realizáciou.