V najúspešnejšom roku Na odrazenie konkurencie potrebuje Slovnaft čerpacie stanice - Szabo, A.
Viaceré zásadné zmeny, ktorými prechádza Slovnaft, a.s., ktorý oslávil v apríli 1995 storočné jubileum. Orientácia výrobných procesov. Zmeny v organizačnej štruktúre, utvorenie šiestich dcérskych spoločností. Hodnotenie hospodárskych výsledkov roku 1994. Obchodná činnosť Slovnaftu. Vlastná zahraničnoobchodná činnosť. Vývoj exportu. Štruktúra výroby, spracovanie ropných surovín.