VSŽ sú medzi tridsiatkou najväčších oceliarní na svete Holdingový typ spoločnosti spája výhody mocných a flexibilných - Köszeghy, A.
Postavenie VSŽ, a.s. Košice medzi tridsiatimi najväčšími oceliarňami na svete. Produkcia ocele vo Východoslovenských železiarňach. Dcérske spoločnosti VSŽ. Pozícia VSŽ na kapitálovom trhu. Štruktúra akcionárov VSŽ. Dividendová politika. Hlavné predpoklady úspešného vývoja VSŽ. Potencionálne problémy a konkurencia.