Budúcnosť je už dnes alebo elektronická pošta šetrí peniaze Dátová komunikácia: sme v prvej desiatke krajín sveta. Rozvoj služieb diktujú banky, sporiteľne, investičné spoločnosti - Krištofičová, Dagmar
Rozvoj a využívanie služieb s dátovou komunikáciou a kombináciou telekomunikačnej a výpočtovej techniky vo svete a na Slovensku. Zavedenie služby Frame Relay a jej možnosti v rámci prenosu veľkého objemu dát. Uplatnenie podniku EuroTel na Slovensku. Uplatnenie dátovej komunikácie nielen v bankovníctve a finančníctve ale i v štátnej správe, priemyselných podnikoch a podnikoch služieb. Prenos dát na úrovni svetového štandardu.